۱۰ درصد تخفیف ویژه سفارش اول از سایت گل‌جیل با کد تخفیف: welcome

چای زنجبیل یکی از نوشیدنی‌های محبوب و مفید است که نه تنها طعم لذیذی دارد، بلکه خواص بسیاری برای سلامتی نیز به همراه دارد. این چای می‌تواند به افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود گوارش کمک کند. در این مقاله به طرز تهیه چای زنجبیل خانگی می‌پردازیم.

طرز تهیه چای زنجبیل

مواد لازم

زنجبیل تازه: ۲ تا ۳ سانتیمتر (بسته به طعم دلخواه)

آب: ۲ فنجان

عسل یا استویا: به میزان دلخواه (اختیاری)

لیمو: نصف لیمو (اختیاری)

طرز تهیه چای زنجبیل

آماده‌سازی زنجبیل:

زنجبیل را با چاقو پوست بکنید و سپس به قطعات کوچک یا رنده کنید . برای سهولت استفاده میتوانید از زنجبیل پودر شده استفاده کنید.

جوشاندن آب:

آب را در یک کتری یا قابلمه بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید.

اضافه کردن زنجبیل:

وقتی آب به جوش آمد، قطعات زنجبیل را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید و روی شعله پخش کن بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد تا عطر و طعم زنجبیل در آب آزاد شود.

سرو کردن:

چای زنجبیل را در فنجان‌ها بریزید و داغ سرو کنید.

اضافه کردن عسل و لیمو:

در این مرحله می‌توانید عسل یا شربت استویا را به چای اضافه کنید. همچنین، اگر دوست دارید، می‌توانید کمی آب لیمو تازه نیز به آن بیفزایید تا طعم تازه‌تری به چای بدهد.

نکات مفید

استفاده از زنجبیل خشک:

در صورتی که زنجبیل تازه در دسترس نیست، می‌توانید از زنجبیل خشک و یا پودر زنجبیل خشک نیز استفاده کنید. به‌طور معمول، ۱ قاشق چای‌خوری زنجبیل خشک به اندازه ۲ تا ۳ سانتیمتر زنجبیل تازه است.

 

تنوع طعم‌ها:

در ادامه، چند نمونه دستور تهیه چای‌های خانگی با ترکیب طعم های مختلف را به اختصار را میتوانید ببینید :

می‌توانید با افزودن دارچین، نعناع یا چای سبز، طعم‌های مختلفی به چای زنجبیل اضافه کنید.

چای زنجبیل و دارچین: ترکیبی گرم‌کننده و معطر از زنجبیل تازه و چوب دارچین، مناسب برای تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب.

چای زنجبیل و نعناع: نوشیدنی تازه و انرژی‌بخش با ترکیب زنجبیل و نعناع، مناسب برای هضم بهتر و رفع خستگی.

چای زنجبیل و سیب: ترکیبی خوش‌عطر و مقوی از زنجبیل تازه و تکه‌های سیب، مناسب برای تقویت سیستم ایمنی و ایجاد طعمی شیرین و طبیعی.

چای زنجبیل و توت‌فرنگی: نوشیدنی تازه و نشاط‌آور با ترکیب زنجبیل تند و توت‌فرنگی شیرین، مناسب برای افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی.

طرز تهیه چای زنجبیل

چای زنجبیل خانگی یک نوشیدنی سالم و خوشمزه است که می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند. این چای با خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی‌اش، به تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب‌ها، بهبود هضم و افزایش انرژی کمک می‌کند. همچنین، نوشیدن چای زنجبیل می‌تواند در کاهش حالت تهوع و تسکین دردهای قاعدگی مؤثر باشد. به همین دلیل، گنجاندن این چای در رژیم غذایی روزانه می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی و سلامت عمومی شما کمک کند.

برای تهیه ی پودر زنجبیل گل جیل میتوانید روی دکمه خرید کلیک کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

سبد خرید شما در حال حاضر خالی است.